Hoofdstraat 140 - Uithuizermeeden - Telefoon 0595 412 658
Winkelmand

Aandacht voor historisch vakmanschap.

Sinds 1927 produceert Avek hoogwaardige bedden en matrassen. Onze kennis en ervaring ontwikkelen zich al drie generaties lang. We maken vrijwel alles zelf. Daardoor kunnen we een optimaal slaapcomfort waarborgen. Jouw nachtrust is onze missie en daarom maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Met Avek kies je voor een betrouwbaar bed dat met zorg door vakmensen is gemaakt.

Topdesign uit Nederland

Een bed is niet alleen een fijne plek om te slapen en relaxen, het is ook dé blikvanger in de slaapkamer. Een bed mag er daarom best mooi uitzien. Al onze ontwerpen zijn van Nederlandse bodem. Voor de boxsprings Ljocht en Noflik werkten we samen met de gerenommeerde Nederlandse ontwerper Hans Daalder. Moeiteloos combineert hij zijn heldere en pure designstijl met een hoge mate van gebruiksgemak en begrijpelijke techniek. Een lust voor het oog en het beste voor een heerlijke nachtrust.

Van ons mag je topniveau verwachten.

Met onze jarenlange kennis en ervaring staan we voor betrouwbaar slaapcomfort op topniveau. Dat mag je altijd van ons verwachten. Elk product maken we met zorg en controleren we voordat het naar de klant gaat. Met een Avek slaapsysteem haal je een betrouwbaar bed op maat in huis, goed voor vele ontspannende nachten.

en wil je meer weten, klik hier om naar Avek te gaan

Ruimte in onze showroom, ruimte in je huis, ruimte in je hoofd
ruimte in het landschap. Ruimte om te leven.

évidence bij scherer

Évidence is vertrouwd Nederlands design voor mensen die weten wat ze willen. Een collectie met bewezen modellen, ontwikkeld en vervaardigd door de experts van Leolux. Banken en fauteuils… Lees verder

Klik hier voor onze
verlichtings folder

Maandag GESLOTEN
Dinsdag 09:30-18:00
Woensdag 09:30-18:00
Donderdag 09:30-18:00
Vrijdag 09:30-21:00
Zaterdag 09:30-17:00