Hoofdstraat 140 - Uithuizermeeden - Telefoon 0595 412 658
Winkelmand

Duo expositie op de designafdeling

 

Tot en met 1 september 2018  is er dus weer een nieuwe expositie te bewonderen op de designafdeling van Scherer ‘gevoel voor wonen’ in Uithuizermeeden. Deze keer is het de beurt aan twee kunstenaars met elk een eigen discipline.

De kunstenaars

Wil Pullen uit Baflo exposeert schilderijen waarin een speelse realistische weergave van stads- en dorpsgezichten te zien is, soms impressionistisch, dus zonder te vervallen in fijnschilderkunst. De meeste schilderijen tonen herkenbare locaties uit stad en ommeland. Daarnaast exposeert hij een aantal abstracte werken.

Van Greetje Hoving uit Briltil is een kleurrijke collectie keramiek te zien. Ze houdt van klei, van het vormen en bouwen tot het beoogde doel bereikt is. Nagenoeg al haar werk is afgewerkt met glazuur, kleurstoffen en oxides. Door zowel haar kleurgebruik en de uiteenlopende thema’s is er een zeer diverse collectie te zien.

 

Ruimte in onze showroom, ruimte in je huis, ruimte in je hoofd
ruimte in het landschap. Ruimte om te leven.

Expositie Anne-Marie Schueler

Abstract/expressionistische schilderijen
 
 

Van 5 september tot 3 november is er weer een nieuwe expositie te bewonderen op de designafdeling bij Scherer ‘Gevoel voor wonen’ in Uithuiz… Lees verder

Klik hier voor onze
actuele folders

 

Maandag GESLOTEN
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00