Hoofdstraat 140 - Uithuizermeeden - Telefoon 0595 412 658
Winkelmand

Duo-expositie op de designafdeling

Tot en met 1 september 2018  is er weer een nieuwe expositie te bewonderen op de designafdeling van Scherer ‘gevoel voor wonen’ in Uithuizermeeden. Deze keer is het de beurt aan twee kunstenaars met elk een eigen discipline.

De kunstenaars

Wil Pullen uit Baflo exposeert schilderijen waarin een speelse realistische weergave van stads- en dorpsgezichten te zien is, soms impressionistisch, dus zonder te vervallen in fijnschilderkunst. De meeste schilderijen tonen herkenbare locaties uit stad en ommeland. Daarnaast exposeert hij een aantal abstracte werken.

Van Greetje Hoving uit Briltil is een kleurrijke collectie keramiek te zien. Ze houdt van klei, van het vormen en bouwen tot het beoogde doel bereikt is. Nagenoeg al haar werk is afgewerkt met glazuur, kleurstoffen en oxides. Door zowel haar kleurgebruik en de uiteenlopende thema’s is er een zeer diverse collectie te zien.

Meet & Greet

Om nader kennis te maken met Wil en Greetje, is er een ‘Meet & Greet’ gepland op zaterdag 28 Juli op de designafdeling.
Van 14.00 tot 17.00 uur is het mogelijk om onder het genot van een hapje en een drankje de werken te bekijken en eventueel vragen te stellen aan de aanwezige kunstenaars.

Ruimte in onze showroom, ruimte in je huis, ruimte in je hoofd
ruimte in het landschap. Ruimte om te leven.

Scherer Beach Event Selfie actie

Als één van de hoofdsponsoren van het Beach Event in Uithuizermeeden, heeft scherer een fantastische selfie-actie bedacht.
Maak 13 of 14 juli, op de ‘Scherer-fotospot’ op het Beach Even… Lees verder

Klik hier voor onze
actuele folders

 

Maandag GESLOTEN
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00