Hoofdstraat 140 - Uithuizermeeden - Telefoon 0595 412 658
Winkelmand

Expositie Anne-Marie Schueler

Abstract/expressionistische schilderijen

 

 

Van 5 september tot 3 november is er weer een nieuwe expositie te bewonderen op de designafdeling bij Scherer ‘Gevoel voor wonen’ in Uithuizermeeden. In deze periode kunt u het kleurrijke werk van Anne-Marie Schueler uit Westeremden komen bekijken.

Meet & Greet

Op 8 september wordt u weer in de gelegenheid gesteld om tijdens de ‘Meet & greet’ de kunst te bekijken, de kunstenaar te ontmoeten en eventueel vragen aan haar te stellen. Deze ‘Meet & greet’ wordt gehouden van 14.00 tot 17.00 uur.

 

“Mijn werk bestaat uit emotie”

Het werk van Anne-Marie Schueller is volkomen abstract maar tegelijkertijd ook heel eenduidig. In de jaren 90 leerde Anne-Marie hoe ze haar emoties met verf kan uiten. En nog steeds is haar emotie terug te vinden in haar werk.

“Door te luisteren naar muziek, krijg ik kleuren in mijn hoofd en ga daarmee aan het werk. Voor de structuur gebruik ik zaagsel. Mijn schilderijen kun je omschrijven met drie woorden: Groot, Krachtig en Kleurrijk.”

Op haar website legt Anne-Marie een link naar het werk van de Amerikaan Jackson Pollock. Die link is logisch. Net als Pollock, schuwt ze het grote gebaar niet.

Zoals eerder genoemd werkt ze graag op grote doeken met acrylverf en voegt ze textuur toe met zaagsel.

Haar eerste expositie was in 2003 in ‘de Noordelijke Kunsthof’. Inmiddels heeft ze diverse exposities door het hele land op haar naam staan.

Ruimte in onze showroom, ruimte in je huis, ruimte in je hoofd
ruimte in het landschap. Ruimte om te leven.

Expositie Anne-Marie Schueler

Abstract/expressionistische schilderijen
 
 

Van 5 september tot 3 november is er weer een nieuwe expositie te bewonderen op de designafdeling bij Scherer ‘Gevoel voor wonen’ in Uithuiz… Lees verder

Klik hier voor onze
actuele folders

 

Maandag GESLOTEN
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00