Hoofdstraat 140 - Uithuizermeeden - Telefoon 0595 412 658
Winkelmand

Expositie de Noordgangers

De Noordgangers exposeren op de designafdeling

Marten van Holten, Reinier van den Berg, Huib van der Stelt vormen sinds 2017 De Noordgangers. De drie komen van origine niet uit Groningen, maar wijden daar nu wel hun ziel en zaligheid aan.

Noordgangers staan voor eigenzinnig, experimenteel, en dynamisch. De drie NOORDGANGERS zijn elkaar hier (Groningen) tegen het lijf gelopen en delen behalve het kunstzinnige in hen, ook het gevoel dat het nou eens anders moet. Dat gevoel samen met de kunst bindt hen.

Voornamelijk schilderen zij het Groninger land, ieder op hun eigen wijze.

Zij werken zeker niet hetzelfde, gebruiken niet het zelfde pallet. Dat maakt hen samen des te rijker in verbeelden van dat waar zij door geraakt worden. De werken worden voornamelijk gerealiseerd op doek, maar voor deze gelegenheid zal er bij Scherer worden gewerkt op meubilair.

Expositie:

Uiteraard zullen er per Noordganger zo’n tiental werken (schilderijen) in zowel groot als klein formaat te bewonderen zijn.

De Noordgangers gaan live Schilderen op:
23 maart.

Wat betekent dat:

De Noordgangers zullen hun overalls uit hun ateliers meenemen inclusief verf en kwasten. Zij zullen gaan werken op door Scherer aangeleverde meubilair. Hun verschillende stijlen zullen zich dan op verrassende wijze vermengen. Voor een schappelijk bedrag heeft uw beschilderde meubilair een grote meerwaarde!

Op 23 maart is er naast het feit dat de Noordgangers live gaan schilderen natuurlijk ook voldoende gelegenheid om met de kunstenaars te spreken en kennis te maken zoals u ook gewend bent bij de regulaire ‘Meet & Greets’

Kijk voor meer informatie ook op: www.noordgangers.nl

Ruimte in onze showroom, ruimte in je huis, ruimte in je hoofd
ruimte in het landschap. Ruimte om te leven.

OPRUIMING

De OPRUIMING is gestart! veel voordeel tot wel 50% op diverse showroommodellen.

Wees er snel bij want OP=OP!

Lees verder

Klik hier voor onze
actuele folders

 

Maandag GESLOTEN
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00