Hoofdstraat 140 - Uithuizermeeden - Telefoon 0595 412 658
Winkelmand

Expositie Lia van Elffenbrinck op Design

Er is weer een nieuwe expositie ingericht op onze designafdeling. Deze keer exposeert Lia van Elffenbrinck.

Lia van Elffenbrinck. Is geboren en getogen in Nieuw-Schoonebeek, Drenthe. Na 31 jaar te zijn weggeweest waaronder een 17-jarig verblijf in het buitenland, is ze weer terug in haar geboorteplaats. Hier woont ze in een oud boerderijtje waar tevens haar atelier is gevestigd. Ze heeft haar hele leven al geschilderd, maar dacht dat iedereen dat deed. Pas in 2015 vertelde een vriendin haar, dat ze kunstenaar was en dat ze iets met haar schilderkunst moest doen. Voor haar was het een eye-opener. Dáárom was ze altijd anders dan anderen, dáárom was ze zo bont gekleurd. Ze houdt er namelijk van dat alles in haar leven kleurrijk is. Niet alleen als ze schildert, maar altijd, net als bloemen in de tuin. In haar huis heeft elke kamer een andere kleur. Kleuren helpen haar om te leven en laten haar leven.

Ik schilder zowel abstract als figuratief en vooral kleurrijk. Ik gebruik acryl- en olieverf, maar ook gouache. Naast het schilderen geef ik ook workshops waar ik met veel plezier mijn kennis en kunnen aan anderen doorgeef. Verder schilder ik ook schilderijen in opdracht, maak muurschilderingen bij mensen thuis of in de tuin.

dav

De expositie is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van de winkel.
Op zaterdag 31 Augustus is er de gelegenheid kennis te maken met Lia en haar kunst. Dan organiseren wij namelijk weer een ‘Meet&Greet’ waar de kunstenaar van 14.00 tot 17.00 uur aanwezig is en uitleg kan geven over haar kunst.

Ruimte in onze showroom, ruimte in je huis, ruimte in je hoofd
ruimte in het landschap. Ruimte om te leven.

de opruiming is begonnen

… de opruiming is begonnen! Zoals je van ons gewend bent, kun je de komende weken weer volop voordeel halen uit onze Sale. Veel showroommodellen zijn aantrekkelijk geprijsd en kunnen snel b… Lees verder

Klik hier voor onze
verlichtings folder

Maandag GESLOTEN
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00