Openingstijden   |   downloads   |   login
Hoofdstraat 140 - Uithuizermeeden - Telefoon 0595 412 658
Winkelmand

Expositie Quilts Riena Havinga

Aanstaande zaterdagmidag 17 februari van 14.00-17.00 uur wordt er op de design-afdeling van Scherer ‘Gevoel voor Wonen’ weer een Meet en Greet gehouden. En deze keer wel een heel bijzondere, namelijk een expositie van zeer kleurrijke traditionele en hedendaagse quilts gemaakt door Riena Havinga-Stuursma uit Delfzijl. Riena, oud-lerares basisschool en inmiddels gepensioneerd, zal deze inloop-middag aanwezig zijn om alle vragen over haar werkstukken te beantwoorden. Vanaf haar 4e-levensjaar was ze bezig met textiel in allerlei vormen en technieken. Eind jaren 80 ontdekte ze patchwork en quilten. Ze volgde workshops en lessen bij verschillende docenten. Toch maakte ze zelf altijd haar eigen ontwerpen en bepaalde ze  zelf het kleurgebruik. Riena heeft zich aangesloten bij een aantal groepen o.a. “De Elle-maten” en “De Zevensterren”, waarmee ze meerdere keren heeft geexposeerd. Ook heeft ze een aantal solo-exposities gedaan in o.a. Delfzijl en Sappemeer.

Quilten is weer helemaal van nu. Het is spannend om de quilts  te combineren met design-meubelen. U bent van harte welkom op de “Meet en Greet”om onder het genot van een hapje en drankje van zowel de mooie quilts als meubels te genieten.

De expositie kunt u nog tot en met zaterdag 14 april 2018 tijdens de openingstijden van Scherer ‘Gevoel voor Wonen ’bezoeken.

Ruimte in onze showroom, ruimte in je huis, ruimte in je hoofd
ruimte in het landschap. Ruimte om te leven.

AVEK Nieuw in onze collectie

Nieuw op onze slaapafdeling! AVEK
Als aanvulling op onze, al ruime collectie boxsprings introduceren wij graag het uit Surhuisterveen afkomstige slaapmerk Avek. Sinds 1927 produceert Avek hoogwaardi… Lees verder

Klik hier voor onze
actuele folders

 

Maandag GESLOTEN
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00