Hoofdstraat 140 - Uithuizermeeden - Telefoon 0595 412 658
Winkelmand

Een Gelderland bank; hele generaties Nederlanders zijn ermee opgegroeid. Gelderland, opgericht in 1935, kent een rijke historie.

Vraag mensen wat ze het meest aan Gelderland waarderen en ze noemen zitcomfort, afwerking en duurzaamheid. Dat is niet voor niets. Om de belofte van hoge perfectie te kunnen waarmaken, kiest Gelderland opzettelijk niet voor massaproductie maar voor ambachtelijke fabricage.Een Gelderland meubel wordt in Nederland gemaakt, in de Gelderland fabriek in Culemborg om precies te zijn.  Gecharmeerd van Scandinavisch design, werd al in een heel vroeg stadium van de geschiedenis gekozen voor moderne vormgeving en hoekige vormen. 

Samenwerken met designers is een jarenlange traditie bij Gelderland. Al sinds het prille begin in de jaren ’30 is een goed ontwerp een belangrijke pijler. Rob Parry, Jan des Bouvrie en Henk Vos hebben met hun designs een stevige basis gelegd. Daarna volgde designers als; lex pott, Truly Truly en Remy Meijers. 

Gelderland ” furniture for generations” 

en wilt u meer weten, klik hier om naar Gelderland te gaan

Ruimte in onze showroom, ruimte in je huis, ruimte in je hoofd
ruimte in het landschap. Ruimte om te leven.

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn op zoek naar leerling stoffeerders én ervaren woningstoffeerders. Spreekt één van deze functies jou aan? En wil jij graag werken in een prettige om… Lees verder

Maandag GESLOTEN
Dinsdag 09:30-18:00
Woensdag 09:30-18:00
Donderdag 09:30-18:00
Vrijdag 09:30-21:00
Zaterdag 09:30-17:00