Hoofdstraat 140 - Uithuizermeeden - Telefoon 0595 412 658
Winkelmand

Kendix LogoOrgineel creëren en inspireren

‘Textiel gemaakt door mensen met visie en een scherp oog voor detail. Voor mensen die schoonheid en kwaliteit belangrijk vinden.’

Vanaf het ontstaan van Kendix is esthetiek, origineel denken in moderne  actuele vormgeving de basis geweest voor de bedrijfsfilosofie.

Kendix, Reflection on time and design
Actuele ontwikkelingen in Architectuur, cultuur, design en kunst zijn de basis voor ideevorming. Het vertalen en doorontwikkelen van deze inspiratie ideen tot een toepasbare stof .

sun-groepKendix, Experience Material, Colour, Room & Light.
Het ervaren van materialiteit, kleur, vlakverdeling  en het spel van licht zijn aspecten die  modern wooncomfort bepalen.

Kendix ontwikkelt, vervaardigt en distribueert hoogwaardige gordijnstoffen .De collectie bestaat uit bedrukte,geweven en transparante stoffen, grafische dessins, ausbrenners en geweven structuren, veelal  kamerhoog.

De collectie is gericht op de particulier die iets exclusiefs voor zijn interieur zoekt. Maar ook bijvoorbeeld in hotels, culturele centra, regeringsgebouwen, kantoren, kortom: in representatieve interieurs over de hele wereld hangen kendix gordijnen.

In de ruim 50 jaar van haar bestaan hebben de uitgesproken dessins het merk Kendix een internationale reputatie bezorgd met verkoopvestigingen en agentschappen over de hele wereld.Amazing Nature

en wilt u meer weten, klik hier om naar Kendix te gaan.

Ruimte in onze showroom, ruimte in je huis, ruimte in je hoofd
ruimte in het landschap. Ruimte om te leven.

Schitterende nieuwe verlichtings collectie

via de link hieronder vindt u de nieuwste catalogus 2020 van ETH. Een zeer ruime selectie uit deze catalogus is verdeeld door onze showroom te vinden. Buiten deze selectie kunnen wij alle modellen ui… Lees verder

Klik hier voor onze
verlichtings folder

Maandag GESLOTEN
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00