Hoofdstraat 140 - Uithuizermeeden - Telefoon 0595 412 658
Winkelmand

Overzichtsexpositie 10-jarig Jubileum Design

10 jaar design bij Scherer!

Op 8 oktober 2009 werd een nieuwe afdeling geopend bij Scherer ‘Gevoel voor wonen’; de designafdeling.
Wij zijn inmiddels al weer 10 jaar verder en hebben met deze afdeling een ruimte gecreëerd binnen onze woonwinkel waar design, kunst en een schitterende landelijke omgeving vloeiend in elkaar overlopen. Omdat wij ons zeer bewust waren (en zijn) van het feit, dat kunst en design zeer nauw met elkaar verweven zijn, organiseren wij al vanaf 2013 ,om de twee maanden, wisselende exposities. In juli 2015 hebben wij met de kunstenaars die tot dan toe een solo-expositie hebben gehad een overzichtsexpositie gehouden. Deze tentoonstelling was een groot succes.

In het kader van ons 10 jarig-jubileum hebben wij besloten om alle exposanten die vanaf november 2015 tot heden, op de designafdeling hebben geëxposeerd uit te nodigen om deel te nemen aan een nieuw te organiseren overzichtsexpositie. Zonder enige uitzondering hebben de kunstenaars hun medewerking toegezegd en zijn wij begonnen met de voorbereidingen van deze jubileum expositie.

Aan de kunstenaars is gevraagd om voor deze expositie een zogeheten ‘signatuur-stuk’ aan te leveren waarin de betreffende kunstenaar laat zien waar hij of zij het gevoel heeft dat daarin hun kenmerkende stijl het best tot uiting komt. Door de enorme diversiteit in disciplines zoals; schilderijen, grafiek, glas, ceramiek, fotografie en meer, wordt de toeschouwer een boeiende variatie aan kunst getoond op de designafdeling. 

De expositie is tijdens de openingsuren van de winkel kosteloos te bezichtigen en eindigt op 31 december.

Ruimte in onze showroom, ruimte in je huis, ruimte in je hoofd
ruimte in het landschap. Ruimte om te leven.

de opruiming is begonnen

… de opruiming is begonnen! Zoals je van ons gewend bent, kun je de komende weken weer volop voordeel halen uit onze Sale. Veel showroommodellen zijn aantrekkelijk geprijsd en kunnen snel b… Lees verder

Klik hier voor onze
verlichtings folder

Maandag GESLOTEN
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00