Hoofdstraat 140 - Uithuizermeeden - Telefoon 0595 412 658
Winkelmand

Pastoe Logowohnhaus_aburg_lEenvoud, tijdloosheid, kwaliteit en ambacht zijn al ruim honderd jaar kernbegrippen van Pastoe. Ze maken sinds hun oprichting in 1913 vooruitstrevende eigentijdse meubels met aandacht voor traditionele en ambachtelijke kwaliteit. Of het nu gaat om kastprogramma’s, zitelementen of tafels.

Pastoe investeert in vernieuwing en ontwerp: om u meubels te brengen die verrassend actueel zijn en dat ook blijven. Esthetisch duurzaam en kwalitatief hoogstaand zijn begrippen waarin bij Pastoe veel tijd wordt besteed: door haar meubelmakers met veel zorg en kennis en door haar ontwerpers zoals, Cees Braakman, Vincent van Duysen, Karel Boomzaaijer, Aldo van den Nieuwelaar en Scholten & Baijings, met veel overgave en passie.

Pastoe beseft als geen ander hoe waardevol de geschiedenis is voor de toekomst. haar verleden is haar inspiratiebron en verplichting tegelijk. Dat is de opgave die Pastoe zich heeft gesteld. Daarom blijven we investeren in consequente innovatie, eenvoud en kwaliteit. In meubels van weinig woorden, in meubels om mee te wonen. Zij zullen u nog lang zulke meubels brengen.

 

SHIFT_P203_P202_P202t1_frame_f02t1_vision_combi_schuin0

en wilt u meer weten, klik hier om naar Pastoe te gaan

Ruimte in onze showroom, ruimte in je huis, ruimte in je hoofd
ruimte in het landschap. Ruimte om te leven.

Kleurrijke Duo Expositie

Ook het komende jaar zijn er weer diverse exposities op onze designafdeling gepland. Het spits wordt dit jaar afgebeten door twee kunstenaars met een uitgesproken kleurrijk pallet.

De Duo-Expositi… Lees verder

Klik hier voor onze
actuele folders

 

Maandag GESLOTEN
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00