Hoofdstraat 140 - Uithuizermeeden - Telefoon 0595 412 658
Winkelmand

Pode Logo

 

“Kom binnen, in de wereld van Pode. Je kent ons misschien van het meubelmerk Leolux maar hier willen we je graag voorstellen aan het vernieuwde Pode. Dit designmerk heeft een fantastische ontwikkeling doorgemaakt, van meubelmerk tot lifestylemerk. Dat is mede te danken aan Claire en Roderick Vos die zich als designers én art directors over Pode ontfermd hebben.

Wie denkt dat de meubelen van Pode uit een fabriek komen, heeft helemaal gelijk. Maar wie denkt dat het lopende band werk is, vergist zich.

Pode wordt gemaakt door vakmensen. Dat begint al bij het realiseren van een ontwerp, in de vorm van een prototype. De designer ontwerpt, de meubelmaker maakt.

Pas als de ontwerper en de productontwikkelaar het samen eens zijn, gaat een Pode meubel in productie en pas dan komen de vakmensen in actie.

De bekleding die je kiest voor je meubel blijft jarenlang bij je. Pode biedt een ruime collectie geweven materialen waarmee wij de banken en fauteuils naar jouw wens bekleden. Gladde en meer grove stoffen in eigentijdse kleuren die perfect passen bij onze leer- en lakkleuren.

Pode werkt met hoogwaardige stoffen van vertrouwde leveranciers. Bekende merken als Kvadrat of De Ploeg en verscheidene Italiaanse topweverijen, voor jou geselecteerd door Pode.

 

 

en wilt u meer weten, klik hier om naar Pode te gaan.

 

Ruimte in onze showroom, ruimte in je huis, ruimte in je hoofd
ruimte in het landschap. Ruimte om te leven.

4800 Gelderland 40 Jaar

De 40ste verjaardag van deze moderne klassieker vieren we met een jubileumactie. Van 1 april t/m 31 mei krijgt de consument 15% extra korting op alle 4800 modellen gestoffeerd in stof of leer u… Lees verder

Maandag GESLOTEN
Dinsdag 09:30-18:00
Woensdag 09:30-18:00
Donderdag 09:30-18:00
Vrijdag 09:30-21:00
Zaterdag 09:30-17:00
       

Goede vrijdag 17:00 gesloten
2de paasdag gesloten
koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag gesloten