Hoofdstraat 140 - Uithuizermeeden - Telefoon 0595 412 658
Winkelmand

header wonenBij Scherer ‘Gevoel voor wonen’ vindt u 6500m2 showroom met een zeer uitgebreide en gevarieerde collectie meubelen, woningtextiel en slaapkamers, in stijlvormen.

Het grootste gedeelte van onze showroom is vanzelfsprekend gereserveerd voor onze meubelcollectie en is onder te verdelen in een eigentijds/modern-, een ‘Nieuw’klassiek /landelijk- en een Relax/Sta-op deel. Daarnaast vindt u in een aparte aanbouw ook nog onze designafdeling.


 

 Eigentijds/Modern

Voor wie met zijn of haar tijd mee gaat heeft Scherer ´Gevoel voor wonen´ een zeer ruime eigentijdse en moderne meubelcollectie. Zoekt u een strakke bank met houten retro pootjes of juist van RVS, een comfortabele draaifauteuil in een mooi gekleurde leer of juist die stoel in dat uitgesproken stofdessin? Maar ook dat hoogglans gelakte wandmeubel en massief houten eetkamertafel met bijpassende stoelen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u gerust eens adviseren door één van de interieurspecialisten van Scherer en ervaar zelf hoeveel mogelijkheden uw interieur heeft.

 

 

 Landelijk/Nieuw Klassiek

Scherer staat al sinds jaar en dag bekend om haar aanbod hoogwaardige meubelen met een zowel Landelijke als ‘Nieuw’ klassieke ‘touch’. Deze collectie zit-, eetkamer- en bergmeubelen met een ambachtelijke warme sfeer, is ruim vertegenwoordigd in onze showroom. Natuurlijk heeft u ook hier de uitgebreide keuze uit materialen zoals stof, leer en hout en weten wij samen met u de juiste combinaties te maken. De interieurspecialisten van Scherer adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en stijlen, en helpen u graag bij uw zoektocht naar uw perfecte interieur.

 

Relax en Sta-Op

Ook vindt u bij Scherer een royaal aanbod relax- en comfortfauteuils eventueel met opstahulp die naar uw wensen en behoeftes kunnen worden aangepast. Op een compleet vernieuwde en sfeervolle afdeling vindt u samen met één van onze adviseurs de juiste stoel die bij uw stijl- en zitcomfort past.

 

 

Ruimte in onze showroom, ruimte in je huis, ruimte in je hoofd
ruimte in het landschap. Ruimte om te leven.

Overzichtsexpositie 10-jarig Jubileum Design

10 jaar design bij Scherer!

Op 8 oktober 2009 werd een nieuwe afdeling geopend bij
Scherer ‘Gevoel voor wonen’; de designafdeling.
Wij zijn inmiddels al weer 10 jaar verder en hebben met… Lees verder

Klik hier voor onze
actuele folders

 

Maandag GESLOTEN
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00