Hoofdstraat 140 - Uithuizermeeden - Telefoon 0595 412 658
Winkelmand

‘Gevoel voor wonen’

Bij Scherer ‘Gevoel voor wonen’ vindt u ca. 6500 m2 showroom met een zeer uitgebreide en gevarieerde collectie meubelen, woningtextiel en slaapkamers, in diverse stijlvormen.

Het grootste gedeelte van onze showroom is vanzelfsprekend gereserveerd voor onze meubelcollectie en is onder te verdelen in een eigentijds/modern-, een Industrieel /landelijk- en een Relax/Sta-op deel. Daarnaast vindt u in een aparte aanbouw ook nog onze designafdeling.


 Eigentijds/Modern

Voor wie met zijn of haar tijd mee gaat heeft Scherer ´Gevoel voor wonen´ een zeer ruime eigentijdse en moderne meubelcollectie. Zoekt u een strakke bank met houten retro pootjes of juist van RVS, een comfortabele draaifauteuil in een mooi gekleurde leer of juist die stoel in dat uitgesproken stofdessin? Maar ook dat hoogglans gelakte wandmeubel en massief houten eetkamertafel met bijpassende stoelen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u gerust eens adviseren door één van de interieurspecialisten van Scherer en ervaar zelf hoeveel mogelijkheden uw interieur heeft.


 Industrieel/Landelijk

Scherer staat al sinds jaar en dag bekend om haar aanbod hoogwaardige meubelen met een zowel Landelijke als Industriële ‘touch’. Deze collectie zit-, eetkamer- en bergmeubelen met een stoere maar ook warme sfeer, is ruim vertegenwoordigd in onze showroom. Natuurlijk heeft u ook hier de uitgebreide keuze uit materialen zoals stof, leer en hout en weten wij samen met u de juiste combinaties te maken. De interieurspecialisten van Scherer adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en stijlen, en helpen u graag bij uw zoektocht naar uw perfecte interieur.


Relax en Sta-Op

Ook vindt u bij Scherer een royaal aanbod relax- en comfortfauteuils eventueel met opstahulp die naar uw maten, wensen en behoeftes kunnen worden aangepast. Op een compleet vernieuwde en sfeervolle afdeling vindt u samen met één van onze adviseurs de juiste stoel die bij uw stijl- en zitcomfort past.

Ruimte in onze showroom, ruimte in je huis, ruimte in je hoofd
ruimte in het landschap. Ruimte om te leven.

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn op zoek naar leerling stoffeerders én ervaren woningstoffeerders. Spreekt één van deze functies jou aan? En wil jij graag werken in een prettige om… Lees verder

Maandag GESLOTEN
Dinsdag 09:30-18:00
Woensdag 09:30-18:00
Donderdag 09:30-18:00
Vrijdag 09:30-21:00
Zaterdag 09:30-17:00